Vyšperkujte svůj stůl: játrový dort s tajnou přísadou v novém receptu

Původní recept na vynikající játrový koláč.

Játrový dort – recept / koláž: My, foto: depositphotos.com/

Vezměte na vědomí tento recept na játrový koláč s houbami, protože bude moci ozdobit váš velikonoční stůl a překvapit svou bohatou chutí. Do náplně se navíc přidává tavený sýr, který pokrmu dodá křehkost.

Mimochodem, do těsta se přidává rostlinný olej, takže ho nemusíte přidávat na pánev, uvádí My s odkazem na alionakarpiuk.

Skutečné mistrovské dílo z obyčejných vajec – recept na snídani za 15 minut.

Játrový koláč s houbami – recept

 

  • kuřecí játra 500 g
  • mléko 250 ml
  • mouka 3 polévkové lžíce se skluzem
  • vejce 2 ks
  • máslo 3 polévkové lžíce.
  • koření

Na nádivku:

  • 2 tavené sýry
  • mrkev
  • cibule
  • žampiony 250 g
  • majonéza

Do hluboké mísy pošlete játra, vejce, mouku, koření, olej a vše rozšlehejte mixérem dohladka.

Palačinky smažíme na středním plameni z obou stran.

Žampiony a cibuli oloupejte a nakrájejte na kostičky. Mrkev nastrouhejte na jemném struhadle.

Velikonoční stůl / infografika: My

Na rozehřáté pánvi s rostlinným olejem osmahneme zeleninu a houby, necháme vychladnout, přidáme nastrouhaný sýr a majonézu.

Na každou placku pošleme nádivku a tak pokračujeme až do konce surovin.

Vršek placky potřeme majonézou, posypeme strouhaným vejcem, ozdobíme bylinkami a plátky smažených hub.

Dobrou chuť!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog | S námi se stanete chytřejšími