Kukuřici nemusíte vařit dlouho, aby byla měkká, šťavnatá a uvařená.
Jak rychle uvařit kukuřici / Koláž My, snímek obrazovky
Na je naše země nastala sezóna kukuřice a je čas naučit se ji rychle uvařit. Jistě si všichni pamatujete, jak mučivě dlouho se čeká na uvaření této všemi oblíbené královny polí.
Uživatelka sociální sítě Instagram Gordinowska nabízí svůj recept na kukuřici, která se za prvé uvaří velmi rychle a za druhé má mexický charakter.
Kroky přípravy: Kuchyňská úprava kukuřice je vhodná pro všechny, kteří chtějí vařit kukuřici:
1. Kukuřici omyjte
2. Rozpusťte máslo a utřete do něj česnek.
3. Omytou a osušenou kukuřici potřete máslem a česnekem.
4. z koření – kukuřici potřete solí a uzenou paprikou.
5. Místo vaření bude třeba kukuřici vložit do lodiček z pergamenového papíru a péct v troubě 35 minut při 200 stupních Celsia.
6. Vyndejte z trouby a posypte kukuřici jemně nasekanou petrželkou a koriandrem.
Hotová kukuřice je křupavá, svěží a zároveň pikantní.
Pokud si všimnete chyby, zvýrazněte potřebný text a stisknutím kláves Ctrl+Enter informujte redakci.