Recept na vynikající domácí cuketový kaviár.
Cuketový kaviár – recept / koláž: My, foto: depositphotos.com/
Nabízíme vám uvařit jemný cuketový kaviár s neobvyklou ingrediencí pro takový pokrm. V tomto receptu se do kaviáru přidává majonéza, díky níž je pokrm chutnější a bohatší.
Mimochodem, místo rajčatového protlaku můžete použít rajčata, která je třeba předem oloupat, uvádí My s odkazem na valway_ka.
Cuketový kaviár s majonézou – recept
Složení: 1:
- 1 kg cuket
- 200 g cibule
- 100 g mrkve
- 3-4 stroužky česneku
- 2 lžíce rajčatového protlaku
- 1 lžička soli
- 3 lžičky cukru
- 100 g majonézy
V kotlíku rozehřejte rostlinný olej, osmahněte na něm nakrájenou cibuli, mrkev a česnek.
Přidejte rajčatový protlak a nechte na ohni ještě 1-2 minuty.
Cuketu nakrájejte nadrobno a přidejte do kotle.
Všechny ingredience smíchejte a za stálého míchání vařte na mírném ohni pod pokličkou.
Kaviár rozmělníme mixérem, přisypeme sůl, koření, přivedeme k varu a je hotovo.
Dobrou chuť!
Podívejte se na video, jak připravit cuketový kaviár:
O osobě: valway_ka
valway_ka je populární ukrajinská kuchařská blogerka na sociální síti Instagram. Autorka blogu pravidelně zveřejňuje exkluzivní recepty vynikajících pokrmů. K odběru valway_ka se přihlásilo více než 86 tisíc uživatelů sociální sítě.
Pokud si všimnete chyby, zvýrazněte potřebný text a stisknutím Ctrl+Enter informujte redakci.