Recept na chutnou a rychlou kuřecí paštiku.
Kuřecí paštika – recept / koláž: My, foto: depositphotos.com/
Nabízíme vám přípravu lahodné kuřecí paštiky z jednoduchých surovin. Taková paštika je ideální jako pomazánka na chléb k ranní kávě nebo si s ní sendviče můžete vzít do práce.
Mimochodem, použít můžete nejen kuřecí řízky, ale i maso z kuřecích stehen, uvádí My s odkazem na valway_ka.
Kuřecí paštika – recept
- 2 kuřecí řízky
- 2 velké cibule
- 2 mrkve
- 50 ml smetany
- Vývar
- Sůl a pepř
- Muškátový oříšek
- Česnek
- Máslo
Maso uvařte v osolené vodě doměkka.
Cibuli nakrájejte nadrobno, mrkev nastrouhejte a osmahněte na másle.
Maso nakrájíme, přidáme koření, zeleninu, vývar a smetanu a dusíme asi 5 minut.
Ingredience rozmixujte mixérem, vložte je do nádob a zalijte rozpuštěným máslem.
Uchovávejte v lednici a pochutnejte si!
Podívejte se na video o přípravě kuřecí paštiky:
O osobě: valway_ka
valway_ka je populární ukrajinská kuchařská blogerka na sociální síti Instagram. Autorka blogu pravidelně zveřejňuje exkluzivní recepty vynikajících pokrmů. K odběru valway_ka se přihlásilo více než 86 tisíc uživatelů sociální sítě.
Pokud si všimnete chyby, zvýrazněte potřebný text a stisknutím Ctrl+Enter informujte redakci.