Stačí pár manipulací a kotlety budou měkčí než kdykoli předtím.
Tajemství šťavnatých kotlet / Koláž: My, foto: screenshoty z videa
Naučíte se:
- Jak správně osolit a opepřit kotlety
- Jak změkčit maso na kotlety
Kotlety – oblíbené jídlo mnoha lidí, které nevyžaduje mnoho času a úsilí. Ne vždy však kotlety dopadnou chutně a měkce a mnoho hostitelek neví, jak se zbavit tuhosti masa.
My se však naučil kulinářskou mouchu, díky které se kotlety doslova rozplynou v ústech. náš krajan blogerka Tetyana o něm vyprávěla na TikToku tetyana.pr.
Podle ní, aby kotlety byly měkké, je třeba je nejprve z obou stran naklepat. Poté do mísy nebo pekáče nalijte vodu, přidejte sůl, pepř a další koření podle chuti.
Kotlety je třeba přenést do vody s kořením na 15-30 minut, poté je vše standardní: dvojité obalení v mouce a rozšlehaných vejcích a smažení na rozehřáté pánvi.
Podívejte se na video, jak připravit šťavnaté kotlety:
O zdroji: tetyana.pr
tetyana.pr je TikTok stránka ukrajinské blogerky Tetyany, která zveřejňuje videa s jednoduchými recepty na chutné pokrmy a kulinářské vychytávky. Autorčina videa získávají miliony zhlédnutí.
Pokud si všimnete chyby, zvýrazněte potřebný text a stisknutím kláves Ctrl+Enter informujte redakci.