Jednoduchý recept na nákyp, jehož příprava zabere méně než hodinu.
Super chutný masový a zeleninový nákyp / Koláž: My, foto: snímky z videa
Kastrol je univerzální jídlo, které lze připravit k snídani, obědu i večeři. Ne vždy se vám ho však chce vařit, protože vyžaduje spoustu úsilí.
My se však naučil jednoduchý recept na neuvěřitelně chutný nákyp, k jehož přípravě stačí pouze nakrájet všechny ingredience. Blogerka Tetyana o něm vyprávěla na TikToku tetyana.pr.
Jednoduchý nákyp – recept
Ingredience:
- Brambory 4-5 ks.
- Bulharský pepř 1 ks.
- Cibule 1 ks.
- Houby 300 g
- Nádivka 500 g
- Vejce 3 ks.
- Tvrdý sýr 150 g
- Koření
Tatiana mi řekla, že k přípravě nákypu je třeba nakrájet na kostičky brambory, papriky, cibuli a houby. Pak je třeba je dát na pergamenem vyložený plech.
Dalším krokem je přidat k zelenině a houbám mleté maso, vejce a oblíbené koření a pak všechny ingredience smíchat. Plech vložte na 30 minut do trouby vyhřáté na 180 stupňů.
Když je pokrm téměř hotový, je třeba ho vyjmout, posypat strouhaným sýrem a poslat zpět do trouby na několik minut.
Nákyp je hotový, pochutnejte si!
Podívejte se na video, jak připravit chutný nákyp bez zbytečného povyku:
O zdroji: tetyana.pr
tetyana.pr je TikTok stránka ukrajinské blogerky Tetyany, která zveřejňuje videa s jednoduchými recepty na chutné pokrmy a kulinářské vychytávky. Autorčina videa získávají miliony zhlédnutí.
Pokud si všimnete chyby, zvýrazněte potřebný text a stisknutím kláves Ctrl+Enter informujte redakci.