Za pouhou půlhodinu: recept na nejchutnější cuketový kaviár od Ruslana Seničkina

Recept na jemný cuketový kaviár.

Cuketový kaviár – recept / koláž: My, foto: depositphotos.com/

Nabízíme vám recept na jednoduchý a rychlý cuketový kaviár s minimální námahou. Pokrm se vydaří křehký a chutný, a to jak teplý, tak studený. Obzvlášť chutný je s kouskem opečeného chleba s bylinkami.

Ve vysílání Snídaně z 1+1 Ruslan Seničkin ukázal, jak uvařit cuketový kaviár za pouhých 30 minut.

Cuketový kaviár – recept

Složení: Kaviár z kaviáru, kaviár z kaviáru, kaviár z kaviáru:

  • Cukety – 500 g
  • Mrkev – 150 g
  • Cibule – 150 g
  • Česnek – 1 stroužek
  • Kečup – 35 g
  • Rostlinný olej – 35 g
  • Cukr – 0,5 lžíce.
  • Sůl – 0,5 lžičky.
  • Ocet – 0,5 lžíce.
  • Koření – podle chuti

Mladé cukety bez velkých semen nakrájejte na kostičky, mrkev oloupejte a nastrouhejte, cibuli nakrájejte nadrobno.

Na pánvi rozehřejte rostlinný olej a osmažte na něm cibuli do měkka.

Přisypeme mrkev, několik minut podusíme, přidáme cuketu a dusíme pod pokličkou.

Do pokrmu přidáme sůl, cukr, hopli-suneli, oregano pepř a utřený česnek, udržujeme na mírném ohni dalších 20 minut.

Když je všechna zelenina měkká, rozšlehejte ji mixérem dohladka. Přidáme kečup a ocet, znovu rozmixujeme a několik minut prohřejeme.

Můžete podávat, pochutnejte si!

Podívejte se na video, jak připravit cuketový kaviár:

Pokud si všimnete chyby, zvýrazněte potřebný text a stisknutím Ctrl+Enter informujte redakci.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog | S námi se stanete chytřejšími