Už žádné vaření: jak uvařit červenou řepu za 30 minut

Na stránkách My se dozvíte, jak uvařit červenou řepu a přitom ušetřit spoustu času.

Je zcela reálné uvařit červenou řepu rychle / foto depositphotos.com

Červená řepa – poměrně oblíbená, užitečná a chutná zelenina. Mezi její nevýhody se často řadí dlouhá příprava, která může trvat až 3 hodiny.

Ne všechny ženy v domácnosti vědí, že je zcela reálné uvařit červenou řepu rychle. Zabere to jen půl hodiny. A k tomu není třeba řepu vařit.

Dříve jsme připravili lahodný salát z červené řepy a dnes vám My prozradí, jak uvařit červenou řepu, a ušetřit tak spoustu času.

Jak rychle uvařit červenou řepu – originální a snadný způsob

Tento způsob vaření červené řepy nezná každý, přestože je mnohem jednodušší a pohodlnější než všechny ostatní.

Obvykle se jedná o zeleninu do salátů nebo druhých chodů, hospodyňky ji vaří několik hodin a pravidelně přidávají vodu, což značně odvádí pozornost od jiných věcí.

K tradiční metodě není nutné se vůbec uchylovat. Existuje přece snadný způsob, jak uvařit červenou řepu v troubě za 30 minut. A věřte, že zelenina neztratí barvu a bude velmi šťavnatá.

Jak rychle uvařit červenou řepu v troubě – doporučení

Po vyzkoušení tohoto způsobu zjistíte, že vaření červené řepy je snadné a jednoduché, a hlavně rychlé.

Postup vaření:

  • Červenou řepu je třeba důkladně omýt, odříznout její horní a spodní část.
  • Poté se zelenina položí na alobal, posype se kořením a solí podle chuti a zabalí se.
  • Poté řepu položíme na plech, pošleme ji do trouby a pečeme ji při teplotě do 200 stupňů Celsia po dobu 30 minut.

Červená řepa pečená v troubě je ideální do salátů a příloh.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog | S námi se stanete chytřejšími