Děti budou chtít vyrábět víc a víc.
Bounty candy recipe / Koláž: My, foto: screenshot z videa
Domácí čokoládové bonbony se připravují jednoduše a rychle, a co je nejdůležitější – budete mít jistotu, že bonbony jsou vyrobeny z těch nejlepších surovin. My našel recept na bonbony, které jsou vyrobeny pouze ze tří produktů.
O skvělý recept na domácí bonbony Bounty se podělila kuchařská blogerka Alena Karpyuk.
Budete potřebovat:
- kokosové hobliny – 200 g;
- kondenzované mléko – 180 g;
- mléčná čokoláda – 190 g.
Nejprve smíchejte koksové hobliny s kondenzovaným mlékem. Vše je třeba důkladně promíchat.
Poté vytvarujte libovolně velké tyčinky a dejte je asi na 20 minut do mrazáku.Mezitím nakrájejte mléčnou čokoládu na kousky a vložte ji do suché misky.
Čokoládu je třeba rozpustit v mikrovlnné troubě. Potravinový blogger doporučuje rozpouštět 10-15 sekund při nízkém výkonu a neustále míchat.
Autorka upozorňuje, že je důležité čokoládu nepřehřívat, protože teplota je rozhodující pro získání dokonalé polevy bez hrudek.
Když se čokoláda rozpustí, vyndejte tyčinky z mrazáku, obalte je v čokoládě, pak je zchlaďte v lednici a můžete si pochutnávat.
Jak si vyrobit Bounty doma – podívejte se na video:
Další recepty:
O osobě: Alena Karpyuk
Alena Karpyuk je ukrajinská foodblogerka a tvůrkyně UGC. Na internetu publikuje recepty jednoduchých a chutných jídel. Její stránku na TikToku odebírá více než 550 tisíc uživatelů a její videa sledují miliony uživatelů.
Pokud si všimnete chyby, zvýrazněte prosím potřebný text a stisknutím Ctrl+Enter informujte redakci.