Chutnější než v obchodě: recept na cukroví z pouhých tří produktů

Děti budou chtít vyrábět víc a víc.

Bounty candy recipe / Koláž: My, foto: screenshot z videa

Domácí čokoládové bonbony se připravují jednoduše a rychle, a co je nejdůležitější – budete mít jistotu, že bonbony jsou vyrobeny z těch nejlepších surovin. My našel recept na bonbony, které jsou vyrobeny pouze ze tří produktů.

O skvělý recept na domácí bonbony Bounty se podělila kuchařská blogerka Alena Karpyuk.

Budete potřebovat:

  • kokosové hobliny – 200 g;
  • kondenzované mléko – 180 g;
  • mléčná čokoláda – 190 g.

Nejprve smíchejte koksové hobliny s kondenzovaným mlékem. Vše je třeba důkladně promíchat.

Poté vytvarujte libovolně velké tyčinky a dejte je asi na 20 minut do mrazáku.

Mezitím nakrájejte mléčnou čokoládu na kousky a vložte ji do suché misky.

Čokoládu je třeba rozpustit v mikrovlnné troubě. Potravinový blogger doporučuje rozpouštět 10-15 sekund při nízkém výkonu a neustále míchat.

Autorka upozorňuje, že je důležité čokoládu nepřehřívat, protože teplota je rozhodující pro získání dokonalé polevy bez hrudek.

Když se čokoláda rozpustí, vyndejte tyčinky z mrazáku, obalte je v čokoládě, pak je zchlaďte v lednici a můžete si pochutnávat.

Jak si vyrobit Bounty doma – podívejte se na video:

Další recepty:

O osobě: Alena Karpyuk

Alena Karpyuk je ukrajinská foodblogerka a tvůrkyně UGC. Na internetu publikuje recepty jednoduchých a chutných jídel. Její stránku na TikToku odebírá více než 550 tisíc uživatelů a její videa sledují miliony uživatelů.

Pokud si všimnete chyby, zvýrazněte prosím potřebný text a stisknutím Ctrl+Enter informujte redakci.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog | S námi se stanete chytřejšími