Ideální k snídani nebo obědu: recept na línou pánev khachapuri za 10 minut

Jednoduchý recept na neuvěřitelně chutné khachapuri.

Jak uvařit líné kačapuri / Koláž: My, foto: snímky obrazovky z videa

Mnoho lidí má rádo gruzínskou kuchyni a k tomu, abyste si mohli dopřát její pokrmy, nemusíte chodit do restaurace nebo trávit spoustu času v kuchyni u plotny.

My se naučil, jak si z jednoduchých a cenově dostupných surovin připravit líné gruzínské chačapuri doma za pár minut. O recept se na TikToku podělila ukrajinská blogerka Anna gotuyemo_v_kayf.

Líné chačapuri – recept

Složení: 1:

  • Mléko 150 ml
  • Vejce 1 ks.
  • Mouka 100 g mouky
  • Prášek do pečiva půl lžičky.
  • Tvrdý sýr 150 g
  • Sůl

Pro přípravu líného khachapuri je třeba v míse smíchat mléko, vejce, mouku, kvásek a špetku soli. Poté nastrouháme tvrdý sýr a přidáme ho do směsi.

Když je směs prohnětená, položíme ji na rozehřátou a olejem vymazanou pánev a smažíme z obou stran dozlatova.

Chačapuri se sýrem je hotové, dobrou chuť!

Podívejte se na video, jak připravit líné chačapuri:

O zdroji: gotuyemo_v_kayf

gotuyemo_v_kayf je TikTok stránka ukrajinské blogerky Anny, která vypráví o snadných, rychlých a chutných receptech na každý den. Blogerka také provozuje kanál na YouTube Vaření_v_kayf, který má více než 7 tisíc odběratelů.

Pokud si všimnete chyby, zvýrazněte potřebný text a stisknutím Ctrl+Enter informujte redakci.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog | S námi se stanete chytřejšími