Lahodné dušené zelí je chloubou každé hostitelky. Dozvíte se, proč do dušeného zelí přidávat ocet / foto depositphotos.com Dušené zelí je klasický pokrm
Blog | S námi se stanete chytřejšími
Odchylka tlaku od normy je signálem, že jste začali mít vážné zdravotní problémy. O tom, jak zvýšit nízký krevní tlak lidovými prostředky –
Blog | S námi se stanete chytřejšími
Málokterá hospodyňka ví, co se v hliníkovém hrnci může vařit a co se rozhodně nesmí. Pro vaření je třeba zvolit správné nádobí / : depositphotos.
Blog | S námi se stanete chytřejšími
Ne každý ví, proč se bobkový list dává do jídla a proč je důležité ho včas vyndat. Bobkový list – nepostradatelné koření v každé kuchyni foto: depositphotos.
Blog | S námi se stanete chytřejšími
Prozradíme vám, proč byste neměli ohřívat potraviny v mikrovlnné troubě a které potraviny je lepší připravovat jiným způsobem. Jaké potraviny by se neměly
Blog | S námi se stanete chytřejšími
Ne všechny hospodyňky umí úspěšně uvařit rýži. Není však důvod k zoufalství, stačí znát pár jednoduchých triků. Ne každá hospodyňka umí uvařit chutnou
Blog | S námi se stanete chytřejšími
Marináda na kebab je důležitou složkou, která určuje jeho chuť a šťavnatost. Existují však některé přísady, které se do marinády nedoporučují přidávat
Blog | S námi se stanete chytřejšími
Agresivní přípravky „proti mastnotě“ vám rozhodně nepomohou vyčistit choulostivé povrchy pánví. Poradíme vám, jak správně mýt pánve / foto depositphotos.
Blog | S námi se stanete chytřejšími
My vyjmenoval 6 nenáročných květin, které lze na záhon vysadit již nyní. Jaké květiny sázet na podzim / foto depositphotos.com Podzim není spojován s bujnými
Blog | S námi se stanete chytřejšími
Existuje jedno důležité pravidlo. Jak správně používat houbičku na nádobí / foto depositphotos.com Zdá se, že není nic jednoduššího než mýt nádobí houbičkou
Blog | S námi se stanete chytřejšími